Contact

Wij denken graag mee met onze klanten. Stuur ons een mail, neem een kijk in de veelgestelde vragen of boek direct een gratis en vrijblijvende afspraak voor een consult. Wij maken graag kennis!

 

Bel ons

Dmitriy Silov

Loes de Boer

Mail ons

Veelgestelde Vragen

Hoe zit het met de Privacy van de deelnemers?

Eigenlijk is wat wij doen vanuit privacy perspectief niet zo heel spannend: we sturen een survey uit naar de deelnemers en vragen hen vrijwillig een paar vragen te beantwoorden.

Door de resultaten om te zetten naar bruikbare inzichten, zijn wij in privacy-termen ‘verwerker’ van persoonsgegevens. Daarom sturen wij samen met een offerte altijd een verwerkersovereenkomst mee. 

Kunnen wij begeleid worden bij de interpretatie van de teamscans?

Een juiste interpretatie van de resultaten van een organisatorische netwerkanalyse is belangrijk. Daarom bieden onze company transformers graag hulp bij het leren werken met de methode. Hiervoor faciliteren wij teamsessies om de resultaten te bespreken. Maak een afspraak zodat wij je verder kunnen helpen.

Is deze methode wetenschappelijk bewezen?

Organisatorische netwerkanalyse, of ook wel sociale netwerkanalyse genoemd, heeft een prominente plaats gekregen in de wetenschap en sociologie. Technologische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat er steeds meer mogelijk is op methodologisch gebied; algoritmes hebben soms nu eenmaal superkracht nodig. Steeds meer mensen, waaronder onderzoekers, zien hoe ze netwerkanalyse kunnen toepassen in hun werk.

Sinds Helen Hall Jennings, een sociaal psycholoog, begin 20e eeuw de basis legde voor het gebruik van statistische methoden voor het analyseren van sociale relaties, heeft het vakgebied een ongekende ontwikkeling doorgemaakt. Hiervan kan iedere organisatie nu de vruchten plukken.

leer onze producten kennen

Benieuwd naar welke connecties jij kan leggen? Laat ons meedenken!