Maatwerk

Om samen met onze klanten te werken aan de organisatie van de toekomst, bieden wij ook maatwerk aan. Via ons proces passen wij organisatorische netwerkanalyse (ONA) toe op de unieke situatie van de klant. Lees onze klantcases voor een beter beeld.

 

Lees ons proces

Diversity & Inclusion

Met behulp van ONA geven wij inzicht in belangrijke factoren die bijdragen aan het ontstaan of in stand houden van specifieke problemen op het gebied van diversiteit & inclusie.

Knowledge management

Wij helpen organisaties bij het verbeteren en inrichten van efficiënte en effectieve kennisnetwerken. Dit doen wij op basis van de leerdoelstellingen van de klant.

Workforce planning

ONA biedt de mogelijkheid om op een datagedreven manier vast te stellen welke rol iemand speelt binnen een team of organisatie. Hierdoor wordt potentieel onzichtbaar talent zichtbaar.

Organizational performance

Helder inzicht in de samenwerking binnen belangrijke processen vormt de basis voor concrete verbeterinitiatieven. Door deze processen te optimaliseren wordt verbeterpotentieel benut.

Change management

Wij helpen organisaties graag in de transformatie naar de organisatie van de toekomst. De DLNA Rooddruk biedt een route naar een moderne werkomgeving.

Mergers & Acquisitions

HR synergievoordelen spelen (vaak) een belangrijke rol bij fusies en overnames. Wij helpen organisaties om deze synergievoordelen ook daadwerkelijk te realiseren.

leer onze producten kennen

Benieuwd naar welke connecties jij kan leggen? Laat ons meedenken!